Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2sdefault

Reversió del sobrepès i la obesitat en la població infantil de Vilafranca del Penedès - Programa Activa't

Investigadors de l'IDIAP Jordi Gol participen en el programa Activa't, l'objectiu del qual és descriure els resultats sobre l'estat nutricional dels infants entre 8 i 14 anys amb sobrepès o obesitat, poc actius, abans i desprès d'una intervenció nutricional amb promoció de l'activitat física. 

Es determina que les recomanacions dietètiques fan canviar positivament els hàbits del grup Activa't i del grup control. I s'arriba a la conclusió que l'educació nutricional i la promoció de l'activitat física millora la qualitat de la dieta i reverteix el sobrepès i la obesitat en la població infantil poc activa. 

  Vilafranca del Peneds

 

Article de referència: 

Bibilonia M del M, Fernández-Blanco J, Pujol-Plana N, Sonet SS, A.Tur, Pujol-Puyané MC, et al. Reversión de sobrepeso y obesidad en población infantil de Vilafranca del Penedès: Programa ACTIVA’T (2012), Reversion of overweight and obesity in Vilafranca del Penedès child population: ACTIVA’T Program (2012). Gac Sanit. 2017; Disponible a: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0213911117302595